Menu

Jemi me krenari jofitimprurës, jokorporatë dhe të pakomprometuar. Mijëra vetë si ju na ndihmojnë të ngremë zërin për një internet të shëndetshëm për të gjithë. Për të përmbushur misionin tonë dhe për ta mbajtur Web-in të hapët dhe të lirë bazohemi në dhurimet. A do të dhuronit sot?

Vulë “Charity Navigator” 4 yje
Vulë GuideStar Gold 2019