Man pointing at student's computer screen

Kartë krediti

E sigurt

 

Hollësitë e pagesës suaj do të përpunohen nga Stripe (për karta krediti/debiti) ose Paypal, dhe një regjistrim i dhurimit tuaj do të depozitohet nga Mozilla. Jemi në gjendje të japim rimbursime deri më një vit pasi është përpunuar një dhurim. Mënyra të tjera për të dhuruar: Dërgesë Bankare ose SEPA | Çek

Probleme me dhurimin? Vizitoni faqen tonë FAQ për përgjigje ndaj pyetjeve më të shpeshta. Keni ende probleme? Dërgonani një email.

Kontributet shkojnë për Mozilla Foundation, një ent 501(c)(3) me qendër në Mountain View, California, për t’u përdorur sipas dëshirës së tij për qëllimet e veta bamirëse. Ato janë të përjashtueshme nga taksimi në ShBA deri në atë shkallë që lejon ligji.