Man pointing at student's computer screen
Jemi me krenari jofitimprurës, jokorporatë dhe të pakomprometuar. Mijëra vetë si ju na ndihmojnë të ngremë zërin për një internet të shëndetshëm për të gjithë. Për të përmbushur misionin tonë dhe për ta mbajtur Web-in të hapët dhe të lirë bazohemi në dhurimet. A do të dhuronit sot?
  • Seal of Charity Navigator 4-Star
  • Seal of GuideStar Gold 2019

Zgjidhni Pagesë

E sigurt

Hollësitë e pagesës suaj do të përpunohen nga Stripe (për karta krediti/debiti) ose Paypal, dhe një regjistrim i dhurimit tuaj do të depozitohet nga Mozilla.

Mënyra të tjera për të dhënë: SEPA/BACS | Çek | Bitcoin

Probleme me dhurimin? Vizitoni faqen tonë FAQ për përgjigje ndaj pyetjeve më të shpeshta. Keni ende probleme? Dërgonani një email.

Kontributet shkojnë për Mozilla Foundation, një ent 501(c)(3) me qendër në Mountain View, California, për t’u përdorur sipas dëshirës së tij për qëllimet e veta bamirëse. Ato janë të përjashtueshme nga taksimi në ShBA deri në atë shkallë që lejon ligji.